Vinterridbyxor 2023

Vi är troligt glada över att äntligen kunna visa säsongens första vinterprodukter! Ett par vinterridleggings, vinterridbyxor och underställsridbyxor. I denna artikel kommer vi berätta mer om produkterna och tankarna kring dess design. Kollektionen lanseras idag, 1a oktober.

Vinterridbyxor Fleece

Första produkten i vår vinterkollektion är ett par Vinterridbyxor med fleecefodring. Tillverkade i ett material som binder luft och därigenom isolerar och värmer. Materialet har även en innovativ fyrvägsstretch som anpassar sig efter kroppsformen.


I dessa byxor kan du välja mellan helskoning och halvskoning, i storlekar mellan 2XS-2XL.


Som alla våra ridbyxor och ridleggings så är Ridbyxorna utrustade med två mobilfickor, som även rymmer större mobiler.





Vinterridleggings Teddy

Andra produkten i vår Vinterkollektion är ett par Vinterridleggings med Teddyfodring. 
 

Våra hittills varmaste ridleggings har en tjock teddyfodring för att binda luft och därigenom isolera och behålla värmen på insidan. Vi har tidigare år haft vinterridleggings, men inte riktigt lyckats få till dem så varma som vi önskat. I år har vi därav satsat hårt på att få dem varma, genom den tjocka fodringen på insidan.


Ridleggingsen har en dragsko på insidan av midjan, för att du själv ska kunna anpassa storleken och att byxan på så sätt ska kunna passa så många som möjligt. 


Byxan är som sagt teddyfodrad på insidan, med undantag för midjebandet och benslutet, för att passformen ska vara god och undvika att byxorna upplevs klumpiga. De är tillverkade med så få sömmar som möjligt för att minska risken för störningsmoment och skav under ridpasset och stallarbetet.


Finns i storlekarna 2XS-2XL.


Vinterridleggings Teddy
Insidan av Vinterridleggings Teddy
Vinterridleggings Teddy
Dragsko och insidan av Vinterridleggings Teddy

Underställsridbyxor

2022 gjorde vi premiär med underställsridbyxor och har iår gjort dem ännu bättre och ännu varmare. Tillverkade i Italien med Italienskt producerat material är denna byxa vår första Europaproducerade produkt. 


I ett lyxigt material, hög midja och bekväm passform så är vi säkra på att denna underställsridbyxa kommer bli en ny favorit i din ridgarderob. Använd den under en av våra Vinterridbyxor eller Vinterridleggings för att hålla dig varm under de vinterns långa stalldagar.


Finns i storlekar mellan 3XS/2XS-XL/2XL.
 


Du hittar hela kollektionen här: Vinterkollektionen

 

Har du önskemål till innehållet i våra framtida artiklar? Skicka ett mejl till support@zaczess.com