Ridbyxguide - Vilken modell ska jag välja?

Ridbyxguide - Vilken modell ska jag välja?

Guide till Våra Ridbyxor och Ridleggings: Hitta Din Perfekta Passform

Vi erbjuder ett brett utbud av ridbyxor och ridleggings för alla ryttare, oavsett kroppsform eller preferens. Här är en översikt av våra tre bästsäljande modeller, och vad som gör varje modell unik!

Ohio Ridleggings – Vår Bästsäljare

Ohio Ridleggings är tillverkade av ett innovativt fyrvägsstretchmaterial som formar sig efter din kropp och ger dig det stöd du behöver, utan att kompromissa med komforten. Dessa leggings är kända för att passa alla kroppsformer, tack vare sitt flexibla och formanpassande material. Med en extra hög midja och en teknisk 3-vägs-söm hålls byxorna på plats hela dagen, perfekt för långa dagar i sadeln eller i stallet.


Varför välja Ohio:

- Stretchigt material som formar sig efter din kropp.

- Extra hög midja för stöd och komfort.

- Mobilfickor på båda benen.


Unik fördel: Ohio FIT är känd som en "mirakelprodukt" som passar alla – oavsett kroppstyp eller storlek. Den är det självklara valet för dig som vill ha ridbyxor som är bekväma, snygga och ger fullständigt stöd under ridturen.

London Hybridleggings – En Perfekt Blandning

London Hybridleggings kombinerar det bästa av två världar – traditionella ridbyxor och komforten av leggings. De är skapade för ryttare som vill ha en modern look med stilrena detaljer, utan att kompromissa på komfort. Med skärphällor, hög midja och stora fickor på båda benen är dessa ridleggings både funktionella och snygga.


Varför välja London:

- Innovativt stretchmaterial med hög midja.

- Mobilfickor som rymmer även de största mobilerna.

- Skärphällor för en mer traditionell look.


Unik fördel: London Hybridleggings ger en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Om du vill ha en kombination av traditionell ridbyxdesign och leggingskomfort, är London-modellen för dig.

Bombay Soft Ridbyxor – Mjukhet Möt Stil

Bombay Soft ridbyxor är för dig som söker maximal komfort utan att ge avkall på stil. De är gjorda av ett extremt mjukt material som följer kroppens rörelser, vilket gör dem till ett av de skönaste alternativen på marknaden. Trots sin mjukhet är de designade för att tåla den tuffa stallmiljön, med hållbara material och högkvalitativ helskoning.


Varför välja Bombay:

- Supermjukt material som känns som att bära mjukisbyxor.

- Mobilfickor och hög midja för en perfekt passform.

- Utrustade med skärphällor och gylf


Unik fördel: Bombay ridbyxor erbjuder en fantastisk kombination av komfort och hållbarhet. Perfekta för ryttare som vill ha känslan av mjukisbyxor utan att förlora den klassiska ridbyxlooken.

Tillbaka till blogg